dinsdag 16 januari 2018

Marconi Oeuvre Award voor Edwin Evers

Edwin Evers van Radio 538 is onderscheiden met de Marconi Oeuvre Award. Hij ontving de onderscheiding uit handen van zijn grote held André van Duin. “Ik ben enorm verrast en ook een beetje verbaasd”, aldus Evers.

“Ik vind het geweldig. Ik dacht altijd: als je deze prijs krijgt dan is het klaar. Het is zo’n beetje de laatste prijs die je kunt krijgen. Ik hoop niet dat het zo is, maar ik ben er ontzettend blij mee.”

Evers staat bekend om zijn imitaties en daarom is het voor hem extra bijzonder dat hij de prijs uit handen krijgt van z’n grote voorbeeld. “Ik vind het geweldig dat ik de prijs van André van Duin heb gekregen.”

De erkenning komt voor de radiofreak in een roerig jaar. Afgelopen zomer was de dj even uit de lucht om het verlies van z’n vader te verwerken. “Normaal zou ik hem als eerste bellen, maar het is zo ontzettend jammer dat hij dit niet kan meemaken. Hij heeft gelukkig wel de andere prijzen die ik gewonnen heb mee kunnen maken”, aldus Evers.

Eerder wonnen radiomakers als Felix Meurders, Lex Harding, Jeroen van Inkel, Erik de Zwart, Frits Spits en Rob Stenders de Marconi Oeuvre Award.

Bron: RTL Boulevard/Broadcast Magazine

Bericht delen