dinsdag 20 februari 2018

Luisteraars 538 laten zich vier dagen opsluiten

Hayo Theijken uit Woerden, Lieke Anna Haertjens uit Tilburg, Remco de Rooij uit Hoek van Holland en Shirley van der Bilt uit Nieuwegein laten zich komende week voor vier dagen opsluiten door Radio 538.

Op dinsdag 30 januari stappen de heldhaftige deelnemers in een auto, die geparkeerd staat in de kantine van het 538-pand. De deelnemers worden uitgedaagd om zo lang mogelijk te blijven zitten.

Zij slapen, drinken en eten in de auto en mogen er alleen uit voor een korte plaspauze. Gedurende de dag proberen de 538-dj’s de deelnemers te verleiden om uit te stappen. De doorzetter die het langst blijft zitten, rijdt met de Dacia Duster naar huis. Blijf erin en win is vanaf dinsdag 24 uur per dag te volgen via de livestream op 538.nl.
 
Radio 538 maakt het de deelnemers niet makkelijk om in de auto te blijven zitten. De 538-dj’s leggen op verschillende momenten contact met de deelnemers in de auto en stellen hen voor lastige keuzes. Er komen onweerstaanbare inruilvoorstellen, bijzondere challenges en opdrachten.

Ook de 538-luisteraar krijgt een speciale rol en mag mee bepalen wat er in de auto gebeurt. Indien er op vrijdagavond nog meer dan één strijdlustige deelnemer in de auto zit, wordt een finalespel gespeeld in De Frank en Vrijdag Show.

Bron: Talpa Radio/BM

Bericht delen