dinsdag 16 januari 2018

Luc van Rooij naar Feel Good Radio

Binnenkort voert Feel Good Radio enkele wijzigingen door in de programmering en wordt er ook een nieuwe naam toegevoegd. Luc van Rooij gaat een dagelijks programma presenteren en de luisteraar door de laatste uurtjes van zijn werkdag helpen.

Van Rooij begon zijn radiocarrière in de jaren 80 bij Radio Groeistad. In de jaren 90 presenteerde hij onder meer de ochtendshow op 3FM en presenteerde hij op die zender ook de Verrukkelijke 15. Ook was hij voice-over van Big Brother en de stationvoice van televisiezender RTL 5 en Yorin. Tot 2013 was hij te horen op Radio Veronica.

Eerder deze maand schoof Luc aan in het programma Radiogasten bij Feel Good Radio op zaterdagavond. “Tijdens die uitzending ontstond er iets, dat oprechte gevoel van passie voor radio hing in de lucht en dat is het mooiste dat er is”, aldus zender-coördinator Joey Koeijvoets. Hij vervolgt: “Het duurde niet lang voordat we samen het idee op tafel gooiden om een programma op Feel Good Radio te gaan maken.”

Van Rooij over zijn nieuwe uitdaging: “Lokaal groot zijn in je regio en vol enthousiasme iets toevoegen aan het radiolandschap. Dat vind ik leuk. Daarnaast denk ik graag mee in de grote lijnen van de zender. Bij Feel Good Radio krijg ik die kans en die pak ik met beide handen aan.”

Luc van Rooij is vanaf 8 juni iedere werkdag te horen op Feel Good Radio tussen 15.00 en 18.00 uur.

Bron: Feel Good Radio

Bericht delen