Liefdesprogramma Doctor Love op GoodLIFE Radio
maandag 25 januari 2021

Liefdesprogramma Doctor Love op GoodLIFE Radio

Op zaterdag 30 januari start GoodLIFE Radio met het nieuwe programma Doctor Love. Het programma over liefde, relaties en seks wordt gepresenteerd door voormalig callgirl, inspirator en auteur Lisa Staal.

Als Doctor Love ontvangt Lisa Staal elke maand bijzondere en spraakmakende gasten, waarmee ze in een romantische setting bij kaarslicht een intiem gesprek aangaat. Verleiding, verlangens, kwetsbaarheid en sensualiteit komen aan bod, met als doel de luisteraar te inspireren en hen iets te leren over de liefde.

In de eerste uitzending is fotograaf Govert de Roos te gast. De Roos fotografeerde in zijn loopbaan vele wereldsterren en was fotograaf van Playboy.

Lisa Staal: “Het goede van deze bizarre coronatijd is dat mensen zich steeds meer gaan afvragen wat de zin van het leven is! De enige weg naar ‘Heppienezz’ is de weg van persoonlijke ontwikkeling. Wie voldoende zelfliefde ontwikkelt, zal tevens eerder gelukkig worden in de liefde. In Doctor Love zal ik me met hart en ziel inzetten om de luisteraar te inspireren om te leren kiezen voor ware liefde.”

Doctor Love is iedere laatste zaterdag van de maand tussen 22.00 en 23.00 te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast, onder meer via Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.

Lisa Staal was jarenlang journalist voor Shownieuws, RTL 4 en 5 en de NOS en schreef voor HP de Tijd, Telegraaf, Playboy, Penthouse en diverse andere bladen. Afgelopen jaar ontving Staal uit handen van Tineke de Nooij de Tineke Trofee 2020, als beloning voor haar inzet voor de kwetsbare meiden in Nederland. In september 2021 begint de theatertour van haar onewomanshow Van Shit naar Heppienezz.

Bron: YPCA, De Radiofabriek/BM
 

Bericht delen