Leo van der Goot maakt radioprogramma voor NH Gooi Radio
vrijdag 22 januari 2021

Leo van der Goot maakt radioprogramma voor NH Gooi Radio

Leo van der Goot (71) maakt sinds deze maand elke donderdagavond een programma voor de streekzender NH Gooi Radio. Hij is tussen 18.00 en 19.00 uur te beluisteren met Goot Op De Radio.

Begin jaren zeventig was hij diskjockey van de zeezender Radio Noordzee Internationaal. Daarna stapte hij over naar de VARA op Hilversum 3. Hij maakte radio- en tv-programma’s voor Veronica toen dat een publieke omroep was. Vanaf 1998 was hij werkzaam voor de Holland Media Groep en aansluitend werd hij programmadirecteur van RTL 4. In 2002 werd Van der Goot als directeur televisie verantwoordelijk voor de drie zenders van RTL Nederland. In mei 2011 ging hij aan de slag als crisismanager voor SBS Broadcasting.

NH Gooi is heel blij met de komst van Leo van der Goot naar hun radiozender. “Het geeft onze zender een extra boost. Verder kunnen wij en onze medewerkers veel leren van een ervaren radioman als Leo van der Goot. En hij kent ons uitzendgebied goed, omdat hij er woonachtig is. Het mooie is dat de platen die Leo draait naadloos aansluiten op het geluid dat NH Gooi Radio wil uitstralen.”

NH Gooi Radio zendt uit op 92,0 FM in de ether in het Gooi en omstreken en is ook te beluisteren via nhgooi.nl, Juke en TuneIn.

Bron: NH Gooi Radio/BM

Bericht delen