dinsdag 16 januari 2018

Laatste uitzending Ruud de Wild op Radio 538

Ruud de Wild presenteert donderdag 30 april zijn laatste uitzending bij Radio 538. De één-na-laatste uitzending van Ruuddewild.nl heeft als thema Bowlen, BN’ers en Bruin Fruit. De Wild neemt afscheid als creative director van 538 en als dj van het dagelijkse programma Ruuddewild.nl.

De komende periode wil De Wild zich concentreren op zijn kunst. Zo is vanaf 16 mei nog niet eerder vertoond werk van zijn hand te zien tijdens de expositie Rotterdam or Anywhere in LP2 in Rotterdam. De Wild: “Ik heb de afgelopen jaren dingen niet met heel mijn hart gedaan, daarvoor is nu tijd.”

Ruud de Wild is zijn radio-carrière begonnen bij de AVRO, om vervolgens in 1992 over te stappen naar Radio 538. Daarna zette hij zijn tv- en radio carrière buiten Radio 538 voort, onder meer bij BNN, 3FM en Q-music. Tot tweemaal toe keerde hij terug bij Radio 538. De afgelopen vijf jaren presenteerde hij Ruuddewild.nl en het laatste anderhalf jaar was hij als creative director betrokken bij de visuele identiteit van Radio 538 en SLAM!FM.

Frank Dane neemt het middagprogramma op Radio 538 de komende tijd over, totdat Coen & Sander in september beginnen.

Bron: Radio 538/Broadcast Magazine

Bericht delen