dinsdag 16 januari 2018

Laatste Gouden Uren met Daniel Dekker

Daniel Dekker presenteert vrijdag 19 december de allerlaatste Gouden Uren op NPO Radio 2. Na zestien jaar stopt de radiopresentator met het populaire programma in de ochtend om zich meer toe te leggen op zijn nieuwe functie als hoofdredacteur Sterren.nl en zijn managementtaken als eindredacteur van de programma’s van AVROTROS op NPO Radio 2 en NPO 3 FM.

Daarnaast blijft Dekker als adviseur en woordvoerder betrokken bij het Eurovisie Songfestival.

“Natuurlijk zal ik een dagelijkse radioshow missen maar na zestien jaar is het tijd om mijn focus te verleggen. Het is een enorme uitdaging om samen met de NPO verder te bouwen aan Sterren.nl. En op zaterdag blijf ik op NPO Radio 2 Muziekcafé presenteren, dus een afscheid als radio-dj is het niet”, aldus Daniel Dekker.

Mediadirecteur AVROTROS Remco van Leen: “Met Sterren.nl zetten wij ons al jaren succesvol in voor muziek van Nederlandse bodem. AVROTROS wil met Sterren.nl blijven groeien en meer mensen bereiken. De enorme muziekkennis en ervaring van Daniel gaan ons helpen deze ambitie waar te maken.”

Jurre Bosman, zendermanager NPO Radio 2 over het stoppen van Gouden Uren: “Gouden Uren is al zestien jaar een vaste waarde voor onze luisteraars met heerlijke muziek en een altijd goedgehumeurde dj. Gelukkig horen we Daniel ook na 1 januari op NPO Radio 2 met zijn programma Muziekcafé op zaterdagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur. Ik wens Daniel alle succes bij zijn nieuwe plannen en dank hem voor zijn enorme inzet voor de Gouden Uren.”

Op het tijdslot van Gouden Uren komt een geheel nieuw AVROTROS-programma met een nieuwe dj, waarover binnenkort meer bekend gemaakt wordt.

Bron: AVROTROS/Broadcast Magazine

Bericht delen