dinsdag 16 januari 2018

KX Radio wijzigt programmering

Vanaf 9 oktober zal KX Radio een nieuwe programmering krijgen. Veel programmamakers verdwijnen en maken plaats voor nieuw en jong talent.

Manager Mark Reman meldt hierover het volgende: “Als zusterstation van NPO 3FM zullen we ons veel meer gaan concentreren op het opleiden van nieuw talent. Op deze zender moet het 3FM van de toekomst gestalte krijgen. Veel 3FM dj’s van nu zullen zullen er ook programma’s maken waarin ze hun eigen verdieping in de muziek kwijt kunnen: the station of a younger generation.”
 
“Daarmee nemen we afscheid van een hele hoop gepassioneerde muziekliefhebbers die zich vaak 12 jaar lang in het zweet gewerkt hebben om deze mooie atypische zender in de lucht te houden. Ongelooflijke dank voor al die prachtprogramma’s die jullie gemaakt hebben.”
 
Afgelopen zondag heeft oprichter Rob Stenders al afscheid genomen met Mr. Kicks van Oscar Brown Jr. en die geuzennaam aangeboden aan de nieuwe generatie. KX Radio is een Nederlands webradiostation, dat sinds 2005 bestaat. Het station onderscheidt zich doordat het geen gebruik maakt van formats. De dj’s kunnen hun programma’s geheel zelf samenstellen. De laatste jaren is het station in handen van AVROTROS.

Bron: BM

Bericht delen