dinsdag 16 januari 2018

KRO-NCRV zoekt nieuwe talenten

Het afgelopen jaar was de eerste editie van de KRO-NCRV Radioschool en die is zo goed bevallen dat de omroep er in 2017 mee doorgaat. Uiteraard met een nieuwe club jongeren. Die geeft KRO-NCRV de kans om alles te leren wat je vandaag de dag als radiomaker moet weten.

Dat doet de omroep met workshops, trainingen en persoonlijke coaching maar vooral door samen veel radio te maken. De talenten van de KRO-NCRV Radioschool komen elke week bij elkaar, maken samen een nachtprogramma op NPO Radio 1 en werken midden tussen de redacties van bijvoorbeeld Gijs 2.0, De Ochtend, Rabradio, Adres Onbekend en alle zestien andere radioprogramma’s die de omroep maakt.

KRO-NCRV meldt: ‘Je leert er niet alleen om dj te worden. Als dat het enige is dat je wilt, heeft het dus niet zoveel zin om je aan te melden. Alle aspecten van radiomaken komen namelijk aan bod, voor én achter de schermen. We willen je vooral leren hoe je een verhaal zo boeiend mogelijk vertelt. Of je nu bureauredacteur bent, verslaggever, presentator, of dat je het allerliefste knipt en plakt met geluid.’

Wie wil meedoen kan zich melden voor 21 november voor de KRO-NCRV Radioschool.

Bron: KRO-NCRV/Broadcast Magazine

Bericht delen