KRO-NCRV lanceert Wild in het weekend: Ruud vs Olcay
dinsdag 3 november 2020

KRO-NCRV lanceert Wild in het weekend: Ruud vs Olcay

Ruud de Wild en zijn partner Olcay Gulsen gaan de strijd met elkaar aan in het KRO-NCRV programma Wild in het weekend: Ruud vs Olcay. Vanaf 6 november hoor je elke vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur op NPO Radio 2 hoe ze het tegen elkaar opnemen.

In vier afleveringen worden de luisteraars getrakteerd op grappige spelletjes, actualiteiten, muziek en veel ‘relationeel geweld’ tussen Ruud en Olcay. Ze spelen allebei voor een goed doel en worden bijgestaan door een bekend Nederlands duo.

Hilarische spellen in een coronaproof jasje
De coronatijd heeft impact op ons allemaal. Kroegen zijn dicht, samen sporten is lastig en thuis bezoek ontvangen is opeens niet meer vanzelfsprekend. Nederland mist het sociale contact. Ruud en Olcay springen in dat gat en maken nieuwerwetse gezelligheid: ze spelen spellen met én tegen elkaar, om geld in te zamelen voor het goede doel.

Elke week strijden er twee Bekende Nederlanders mee met Ruud en Olcay. In de eerste uitzending, op vrijdag 6 november, zijn Nick & Simon te gast. Ze nemen elk plaats in één van de teams en spelen nummers van hun gloednieuwe album NSG dat vrijdag uitkomt.

De rol van de luisteraar
Wild in het weekend: Ruud vs Olcay is niet alleen live via de radio te volgen. Voorafgaand aan de uitzending kun je via social media meegenieten van de competitieve strijd. Daarnaast speelt de luisteraar een belangrijke rol, want competitie tussen Team Ruud en Team Olcay is niet compleet zonder publiek vanuit huis. Luisteraars kunnen elke week bepalen wie van het bekende duo dat te gast is in het team van Ruud komt en wie in het team van Olcay. En elke week zal de luisteraar live in de uitzending kunnen helpen bij de strijd tussen Ruud en Olcay.

Ruud de Wild: “Toen ik met Olcay in thuisquarantaine moest, waren we tot elkaar veroordeeld. We zijn dol op spelletjes, maar niet op verliezen. Daarom gaan we nu totaal vrijwillig deze ultieme relatietest aan, waarbij heel Nederland op de voorste rij zit. We hebben elkaar opnieuw ontdekt en dat smaakt naar meer.”

KRO-NCRV’s Wild in het weekend: Ruud vs Olcay hoor je op vrijdag 6, 13, 20 en 27 november tussen 16.00 en 18.00 uur bij KRO-NCRV op NPO Radio 2. Op de site van BM verschijnt later deze week een interview met Ruud de Wild en Olcay Gulsen.

Bron: KRO-NCRV/BM

Bericht delen