KNSB en 100% NL gaan samenwerken
dinsdag 16 januari 2018

KNSB en 100% NL gaan samenwerken

In De Ochtendshow met Lars is vandaag het startschot gegeven voor een tweejarige samenwerking tussen 100% NL en schaatsbond KNSB. 100% NL wordt mediapartner van de bond en verbindt zich aan de schaats- en skatesport tot en met 2019. De focus van de samenwerking ligt op het langebaanschaatsen, IJSTIJD!, marathonschaatsen, inline-skaten en natuurijs.

Zo zal het radiostation met de muziek van Nederland zichtbaar aanwezig zijn bij alle nationale toernooien in Thialf. Vanaf het eerste grote toernooi, de KPN NK Afstanden, wordt een bocht 100% NL oranje gekleurd. Via diverse acties kunnen luisteraars tickets winnen en het eigen dweilorkest van 100% NL zal nog meer sfeer brengen in het huis van de kampioenen.

IJSTIJD! Schaatsen in jouw buurt is een marketingcollectief van merken en tijdelijke ijsbanen, verspreid over vijftig stadscentra en dorpspleinen in heel Nederland. Minimaal drie weken lang staan deze ijsbanen garant voor schaatsplezier en andere winterse activiteiten. Zo zal 100% NL met een promo tour langs diverse ijsbanen gaan en kunnen de ijsbaanbezoekers genieten van de 100% NL muziek.

Carlo de Boer, algemeen directeur 100% NL: “De samenwerking tussen de KNSB en 100% NL voelt voor mij als een logische stap waar twee werelden goed samenkomen. Het Nederlandse schaatsgevoel past perfect bij de frisse Nederlandse uitstraling van 100% NL.” Piet Geurts, directeur-bestuurder KNSB: “Wij heten 100% NL van harte welkom als mediapartner van de KNSB. Schaatsen is een oer-Hollandse sport. Door de samenwerking met deze oer-Hollandse radiozender willen we onze band met alle schaatsfans en –liefhebbers nog verder uitbouwen.”

Bron: 100% NL/BM

Bericht delen