KINK start non-stop kanaal KINK DNA
maandag 29 april 2019

KINK start non-stop kanaal KINK DNA

KINK breidt uit. Vanaf woensdag 1 mei is er KINK DNA, een nieuw non-stop kanaal met 24 uur per dag de beste classics uit het KINK-archief.

Michiel Veenstra, programmadirecteur van KINK: “Op het hoofdkanaal KINK hoor je de beste alternatieve rock van dit moment, afgewisseld met classics uit het rijke verleden van KINK FM. En voor iedereen die alléén maar new wave, punk, grunge, indiepop en de alternatieve klassiekers uit de 70s, 80s & 90s wil horen, is er vanaf 1 mei KINK DNA. De muziek op KINK DNA gaat tot 2011, het jaar waarin KINK FM stopte met uitzenden.”

KINK DNA is vanaf woensdag 1 mei om 10.00 uur ’s ochtends te beluisteren via de KINK site, de KINK app en online platforms als TuneIn.

De weekprogrammering van KINK wordt uitgebreid met Tim op het Broek. Tim, die nu nog in het weekend te horen is met Weekend KINK en de ochtendshow presenteert op de regionale zender L1, neemt vanaf maandag 6 mei KINK Rush Hour voor zijn rekening om 16.00 uur. Ook nieuw op werkdagen vanaf 6 mei is Met Het Oor Op Morgen, waarin Jasper Leijdens vanaf 23.00 uur een uur lang alleen maar nieuwe muziek draait.

Bron: KINK/BM

Bericht delen