KINK heeft langste luistertijd van alle stations
dinsdag 23 juni 2020

KINK heeft langste luistertijd van alle stations

Radiostation KINK stijgt in de meest recent gepubliceerde luistercijfers over de periode april-mei 2020 naar een marktaandeel van 1,1 procent in de doelgroep 20-49. Ook het cijfer in 10+ stijgt met 0,1 procent naar 0,5 procent.

Met een gemiddelde luistertijd van 4 uur en 33 minuten (en in de doelgroep 20-49 zelfs 4 uur en 58 minuten) is KINK de nummer 1 in luistertijd: naar geen enkel ander station dat gemeten wordt door NLO wordt zolang geluisterd.

“De enorme luistertijd bewijst dat KINK trouw is aan de slogan: there is no alternative”, aldus programmadirecteur Michiel Veenstra. “De liefhebbers van alternatieve rock die ons hebben ontdekt zijn verslingerd aan het station. Dat we zo snel al deze resultaten behalen laat overduidelijk zien dat er behoefte is aan KINK. Het laat te raden hoe hoog de cijfers zouden zijn als we, net als het merendeel van de zenders in het NLO, landelijk op FM te ontvangen zouden zijn.”

KINK is sinds 1 februari 2019 te ontvangen via DAB+. Daarnaast is KINK ook online te ontvangen: via de eigen app, website, op het wereldwijde TuneIn platform en op Sonos-apparatuur.

Bron: KINK/BM

Bericht delen