KINK brengt verkoop commercials onder bij E Power
woensdag 22 januari 2020

KINK brengt verkoop commercials onder bij E Power

Radiozender KINK brengt de verkoop van commercials en sponsoring vanaf komende maandag onder bij verkoopmaatschappij E Power, waar het als onderdeel van het landelijk dekkende zenderpakket wordt aangeboden aan adverteerders. Dat meldt Adformatie.

KINK is sinds februari 2019 weer actief op de Nederlandse radiomarkt. Voor E Power is de toevoeging van KINK een versterking van het totaalpakket, maar ook de combinatie met Arrow Classic Rock bereikt een interessante groep luisteraars met een hoge selectiviteit in de groepen AB1, hoger opgeleid en b-to-b, zo blijkt uit het NLO.

Jan Hoogesteijn, directeur van KINK: “Festivals als Down the Rabbit Hole, Eurosonic/Noorderslag, Lowlands, Pinkpop en Best Kept Secret zijn enorm populair en onder die bezoekers is er meer dan ooit behoefte aan een radiozender als KINK. Wij maken geen radio voor de massa, maar voor muziekliefhebbers van moderne en alternatieve rock en niet te vergeten de KINK Classics.”

Het netwerk van radiozenders van E Power bestaat tot dusver uit 13 regiozenders en de landelijke zenders Arrow Classic Rock en GrootNieuwsRadio.

Bron: Adformatie/BM

Bericht delen