Jumbo eerste supermarktketen met eigen radiostation
dinsdag 25 september 2018

Jumbo eerste supermarktketen met eigen radiostation

Met een eigen radiostation wil supermarktketen Jumbo de zintuigen van klanten en medewerkers prikkelen en boodschappen doen leuker maken.

Jumbo Radio werd maandag gelanceerd in Veghel en gaat de komende maanden ook bij andere Jumbo winkels in de lucht om uit te groeien tot een volwaardig radiostation: met eigen dj’s, volop muziek en live-uitzendingen die worden verzorgd vanuit een radiostudio in Veghel.

Maandag gaf Frits van Eerd, CEO van Jumbo, het startsein voor de allereerste uitzending van Jumbo Radio: “Jumbo wil van haar klanten échte fans maken. In onze winkels worden hun zintuigen voortdurend geprikkeld met smaak, geur en kleur. En vanaf nu dus ook met audio. Wij geloven in de kracht van radio. Lekkere muziek verhoogt de sfeer. Dat zorgt niet alleen voor een prettige werksfeer voor onze medewerkers, maar maakt óók het boodschappen doen nog leuker voor onze klanten”, vertelt Van Eerd.

Muziek is het belangrijkste ingrediënt van Jumbo Radio. Na een onderzoek onder ruim 1.800 medewerkers en klanten over de muziek die zij graag in de supermarkt zouden willen horen, is een selectie gemaakt. Deze nummers worden nu uitgezonden op Jumbo Radio. Muziek op het radiostation van Jumbo is vrolijk, positief en met een lekker tempo. Bovendien wordt de muziek voortdurend aangevuld en vernieuwd. Met haar eigen radiostation introduceert Jumbo een primeur voor de retailbranche in Nederland en Europa.

Bron: Jumbo/BM

Bericht delen