JUKE komt met Ajax Radio Top 100
zaterdag 14 augustus 2021

JUKE komt met Ajax Radio Top 100

Ook het komend voetbalseizoen trekken Ajax en audioplatform JUKE samen op. Vanaf zaterdag 14 augustus, de dag dat Ajax de eerste competitiewedstrijd speelt, kunnen fans niet alleen genieten van live verslagen op Ajax Radio, maar kunnen zij tevens stemmen op hun favoriete Ajax-tracks.

Of het nu gaat om klassiekers als Three Little Birds van Bob Marley, Bloed, Zweet en Tranen van André Hazes of Herres van Sevn Alias; alle favorieten kunnen tot zondag 29 augustus 14.30 uur worden doorgegeven via Ajax.nl, JUKE.nl of via de apps van Ajax en JUKE. Op basis van de stemmen wordt de Ajax Radio Top 100 samengesteld, die live wordt uitgezonden vanuit de Johan Cruijff ArenA op zaterdag 18 september.

Samenwerking
Na ruim tien jaar werd Ajax Radio afgelopen jaar uitgebreid in samenwerking met JUKE. Alle voetbalfans kunnen via Ajax Radio luisteren naar het live verslag van de officiële duels, voorzien van commentaar door Diederik van Zessen en Anne de Jong. Daarnaast hoor je op de zender de grootste hits en Ajax-klassiekers. Op zaterdag 18 september kunnen luisteraars genieten van de 100 beste Ajax-tracks, gekozen door fans en liefhebbers.

Diederik van Zessen, commentator Ajax Radio: “Muziek en voetbal kunnen niet zonder elkaar. Hoor je Blah Blah Blah van Armin van Buuren, dan denk je sinds 2019 meteen aan onze club, maar ook voorafgaand aan en tijdens de wedstrijden speelt muziek een belangrijke rol.”

Op Ajax Radio worden ook alle Official Ajax Podcasts verzameld. Ajax Radio is gratis te beluisteren via JUKE.nl, de JUKE-app, Ajax.nl, de Ajax app, Smart TV en verschillende audiospelers zoals SONOS, Android Auto en Apple Carplay.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen