Jubileuminterview Coen en Sander
zaterdag 10 oktober 2020

Jubileuminterview Coen en Sander

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga vieren donderdag 15 oktober het 16-jarig radioduo-jubileum. In aanloop naar de grote jubileumshow hebben de 538-dj’s een interview gegeven, dat in vier delen beschikbaar komt.

Het speciale interview wordt gepresenteerd door Renze Klamer en is opgenomen in Het Concertgebouw in Amsterdam. In de eerste aflevering vertellen zij waarom Coen niet aanwezig was op de bruiloft van Sander. Hebben ze écht nog nooit ruzie gehad? Is het waar dat ze tijdens de burn-out van Coen geen contact hebben gehad? En er komt een antwoord op de vraag of de dj’s een ongezond hoog salaris hebben. De eerste aflevering is hier te zien.

Deel twee en drie staan maandag 12 en dinsdag 13 oktober op de site van Radio 538. Daarin wordt ingezoomd op het radiohuwelijk van Coen en Sander. Hoe houden ze het al zo lang met elkaar uit? Wanneer sloeg de vonk over? Hebben ze ooit overwogen om te stoppen met elkaar? In de vierde aflevering kijken Coen en Sander naar de toekomst. Het volledige gesprek komt op 15 oktober online.

De jubileumuitzending op 15 oktober duurt van 12.00 tot 19.00 uur en zit vol met verrassingen. Oude elementen uit de show komen terug, zoals het Request Rad. Vrienden en vriendinnen van het ‘bruidspaar’ komen langs voor felicitaties, muzikale vrienden spelen de lievelingsliedjes van Coen en Sander. Er wordt natuurlijk ook teruggeblikt op diepte- en hoogtepunten en de 538 Top 50 van Coen en Sander wordt gedraaid; de 50 nummers die hen het meest dierbaar zijn.

De Coen en Sander Show is sinds augustus 2015 te horen op Radio 538. Van september 2006 tot en met mei 2015 werd het programma door BNN uitgezonden op NPO 3FM.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen