Johan Derksen drie avonden per week op Arrow Bluesbox Radio
donderdag 11 november 2021

Johan Derksen drie avonden per week op Arrow Bluesbox Radio

Johan Derksen gaat programma’s maken op Arrow Bluesbox Radio. Elke zondagavond van 21.00 tot 00.00 uur presenteert hij zijn programma met een mix van blues, bluesrock, Americana, country, soul en Nederbeat. Johan noemt het ‘muziek voor volwassenen die je bijna niet op andere radiozenders hoort.’

Ook op donderdag- en vrijdagavond presenteert Johan Derksen een uur voor het slapen gaan, van 23.00 tot 00.00 uur. Arrow Bluesbox Radio bestaat nu één jaar en zendt online uit op www.arrowbluesrock.nl, Nederland.FM en TuneIn. Ook is Arrow Bluesbox Radio te ontvangen op DAB+ in de Randstad en regio Eindhoven.

Ad Ossendrijver, founder en CEO van Arrow Bluesbox Radio, is erg blij met de komst van Johan Derksen: “Johan presenteert op een erg relaxte manier een fraaie mix van veelal korte liedjes uit met name het blues- en Americana-genre en weet er ook nog iets over te vertellen. Hij beschikt over veel parate kennis. De programma’s zijn een fraaie aanvulling op de programmering van Arrow Bluesbox Radio.”

Bron: Arrow Media Groep/BM

Bericht delen