Johan Derksen binnenkort te horen op landelijke radio
dinsdag 28 juni 2022

Johan Derksen binnenkort te horen op landelijke radio

Johan Derksen heeft een bijzondere onthulling gedaan. In de Shownieuws Zomereditie liet hij weten binnenkort te horen te zijn op een landelijke radiozender met zijn eigen programma.

Derksen: “Ik heb één voordeel: ik doe het altijd gratis. Dan wil blijkbaar iedereen je hebben.” Hij laat weten een dagelijks programma te gaan maken bij een landelijke omroep, maar dat moet volgens hem nog intern geregeld worden. “Er moet wat mensen nog verteld worden dat er met hun programma’s geschoven gaat worden.” Naar verluidt gaat het om Radio Veronica.

Johan Derksen gaat “muziek voor volwassenen draaien”. Volgens hem zijn dat de oervormen van muziek. Daar verstaat hij onder andere blues, soul, country, gospel en rock onder. Hij heeft thuis een radiostudio, waar hij nog altijd een programma maakt voor RTV Drenthe en zijn eigen internetzender Grolloo Radio. “De meeste mannen van mijn leeftijd hebben elektrische treintjes op zolder en ik heb een thuisstudio. Dus iedere gek z’n gebrek.” Het programma dat hij nu krijgt blijft hij in zijn eigen radiostudio opnemen.

Bron: Shownieuws/BM

Bericht delen