Jeroen van Inkel opnieuw niet op de radio wegens stemproblemen
zaterdag 27 maart 2021

Jeroen van Inkel opnieuw niet op de radio wegens stemproblemen

Stemproblemen blijven NPO Radio 2-dj Jeroen van Inkel in de weg zetten. Zaterdagochtend moest de 59-jarige radiomaker met duidelijk schorre stem bekendmaken zijn show niet af te kunnen maken, omdat hij weer nieuwe klachten heeft. “Ik moet over twee weken geopereerd worden.”

Van Inkel moest in februari al een aantal keren verstek laten gaan vanwege stemproblemen. Zaterdagochtend kwam hij op de redactie van zijn show en daar werd al snel duidelijk dat het weer niet goed was.

“Dit kan niet! We hebben Giel Beelen gebeld, die is onderweg. Tot die tijd moet je het nog even met deze aangeklede kraai doen.” Van Inkel besloot geen lange teksten meer te doen, maar enkel liedjes aan- en af te kondigen.

Giel Beelen verving al eerder Van Inkel toen hij in februari afwezig was. Van Inkel neemt sinds oktober 2020 niet alleen de zaterdag- en zondagochtend voor zijn rekening met zijn programma Rinkeldekinkel, maar is ook te horen in de nacht van zondag op maandag tussen 00.00 en 02.00 uur met Van Inkels Choice.

Giel Beelen is in oktober 2020 overgestapt van Radio Veronica naar BNNVARA. Voor NPO Radio 2 maakt hij sindsdien een vroege ochtendshow, elke werkdag tussen 04.00 en 06.00 uur. Hij neemt momenteel ook de plek over van Rob Stenders, die op vrijdagavonden het programma One Night Stenders maakte tussen 22.00 en 00.00 uur.

Bron: AD/BM

Bericht delen