Jeroen Latijnhouwers met MAX Vandaag-bulletins in Haandrikman!
maandag 1 april 2019

Jeroen Latijnhouwers met MAX Vandaag-bulletins in Haandrikman!

Maandag hoorden luisteraars van NPO Radio 5 in Haandrikman! het eerste MAX Vandaag-bulletin door Jeroen Latijnhouwers.

Vanaf nu brengt Latijnhouwers dagelijks om 12.30 en 13.30 uur Haandrikman!-luisteraars op de hoogte van het laatste MAX Vandaag-nieuws. MAXVandaag.nl is het online platform van MAX voor de actieve vijftigplusser, met thema’s als consument, gezondheid, eten en drinken en media en cultuur.

Bert Haandrikman is blij met de komst van zijn nieuwe collega: “Met Jeroen hebben we een van de bekendste anchors van Nederland in onze show gehaald. Het is toch top dat we ieder half uur onze luisteraars een update kunnen blijven geven van wat er speelt in de wereld.”

Haandrikman! van MAX is elke maandag tot en met donderdag van 12.00 tot 14.00 uur te horen op NPO Radio 5. Het programma van Bert Haandrikman is het best beluisterde doordeweekse programma op NPO Radio 5, zo blijkt uit de laatste luistercijfers.

Jeroen Latijnhouwers zal zijn baan als nieuwslezer van Giel Beelen op Radio Veronica niet stoppen, hij combineert de werkzaamheden. Hij is niet meer te zien op televisie omdat het programma Hallo Nederland is gestopt.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen