Jasper de Vries aan de slag voor NPO Radio 2
maandag 30 november 2020

Jasper de Vries aan de slag voor NPO Radio 2

Jasper de Vries heeft zondag zijn laatste programma gemaakt op Radio Veronica. Hij presenteerde daar het programma Goud van Oud.

De dj keert terug bij zijn oude werkgever NPO Radio 2, waar hij in deeltijd op de muziekredactie gaat werken. Ook blijft hij muzieksamensteller voor Sublime. “Het was geen makkelijke beslissing”, aldus Jasper op Facebook, “maar ik ga terug naar een oude liefde.”

“Twee fantastische zenders met bevlogen radiomakers waar ik vol trots een klein kiezelsteentje aan bij heb mogen dragen. Ik ben ook blij dat zij deze radiozwerver een dak boven het hoofd wilden geven’, aldus Jasper. Hij hoopt in de toekomst wel weer als presentator te kunnen werken. “De afgelopen maanden zijn voor mij, zowel zakelijk als privé, hectisch en stressvol geweest. Ik hoop in het nieuwe jaar iets meer rust te vinden en niet tachtig dingen door elkaar te doen. Hoe leuk het ook allemaal is.”

Jasper was tot eind 2016 te horen met een eigen weekendprogramma op NPO Radio 2. Ook viel hij regelmatig in voor onder meer de middagshow. Voordat hij in 2013 aan de slag ging bij NPO Radio 2, was Jasper jarenlang op Qmusic te horen.

Bron: Radiofreak/BM

Bericht delen