Jallal is 1 dag baas van Talpa Radio
dinsdag 16 januari 2018

Jallal is 1 dag baas van Talpa Radio

Jallal uit Amsterdam was gisteren voor één dag even de nieuwe Commercieel & Business Development Directeur van Talpa Radio. Hij nam de positie van Tijmen Bos over in het kader van het programma Baas van Morgen.  

Tijdens Baas van Morgen, een initiatief van JINC, ervaren kinderen hoe het is om de leiding te hebben en doen zij een waardevol contact voor het leven op. Jallal nam het roer over en kreeg de kans om één dag te ervaren hoe het is om als directeur te werken. Zo ging hij samen met Bos op business meeting bij Ajax, leerde hij de verschillende radiostations (Radio 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica) van Talpa Radio kennen en werkte hij mee aan een vraagstuk.

 200 kinderen namen gisteren voor één dag de positie over van verschillende CEO’s, directieleden, burgemeesters en hoofdredacteuren. Met deze ‘superbliksemstage’ willen JINC en de deelnemende bedrijven laten zien dat een goede start op de arbeidsmarkt niet voor ál het talent van morgen vanzelfsprekend is. JINC organiseert verschillende projecten om kinderen die opgroeien in een omgeving met sociaaleconomische achterstand een goede start op de arbeidsmarkt te geven.

Bron: Talpa/BM

Bericht delen