Jaap Jongbloed en Jan Lammers te gast op De Perstribune
zaterdag 2 mei 2020

Jaap Jongbloed en Jan Lammers te gast op De Perstribune

Jaap Jongbloed en Jan Lammers zijn zondag 3 mei te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Presentator Jaap Jongbloed is tussen 12.00 en 13.00 uur de mediagast in De Perstribune. Hij maakte programma’s als Vermist en Opgelicht?!. Komende week gaat zijn eerste podcastreeks van start genaamd Jong Bloed. Deze maakt hij samen met gezondheidsjournalist Wies Verbeek. De serie wordt een persoonlijke ontdekkingsreis in de wereld van fitness, voeding en anti-aging.

Tussen 13.00 en 14.00 uur is oud-Formule 1-coureur Jan Lammers de sportgast. Dit jaar zou op zondag 3 mei voor het eerst sinds 1985 de Grand Prix Formule 1 van Nederland plaatsvinden in Zandvoort. Lammers is als sportief directeur verbonden aan het evenement dat nu, vanwege de coronacrisis, tot nader order is uitgesteld.

In De Perstribune signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen bovendien opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen