dinsdag 16 januari 2018

Inzenden voor Radio Advertising Awards nu mogelijk

Vanaf nu kan er worden ingezonden voor de Radio Advertising Awards 2015, de vakjuryprijzen van het Radio Advies Bureau. Er zijn vijf categorieën: Creatie Profit, Creatie Non-Profit, Creatie Actualiteit, Radioadverteerder en Radioplanner van het jaar.

Deze bekroningen en de publieksprijs voor de beste radiocommercial worden op donderdagmiddag 11 juni 2015 in De Hallen in Amsterdam uitgereikt.

Inzenden van radiocommercials en/of campagnes kan door het formulier op de site van RAB in te vullen. Voorwaarde voor deelname is dat de commercial – voor het eerst – te horen is geweest op de Nederlandse radio tussen 1 mei 2014 en 30 april 2015. Inzenden kan tot en met 17 mei en is geheel kosteloos.

De categorie Creatie Actualiteit behelst alle commerciële radio-uitingen die gebruik maken van de kracht van radio in de actualiteitszin. Dat kan een echte nieuwsinhaker zijn maar ook een non spot-actie die inhaakt op een speciaal programma bij een radiostation.

Alle inzendingen worden beoordeeld door een deskundige vakjury. Begin juni worden de nominaties bekend gemaakt. Kijk voor meer info op rab.fm.

Bron: RAB/Broadcast Magazine

Bericht delen