Ingrid Jansen versterkt ochtendshow 100% NL
maandag 20 november 2023

Ingrid Jansen versterkt ochtendshow 100% NL

Radiostation 100% NL verwelkomt een nieuw gezicht: Ingrid Jansen. Vanaf vandaag neemt zij de rol van sidekick op zich naast Giorgio Hokstam in de dagelijkse uitzending van Goedemorgen 100% NL.

Met haar achtergrond als presentatrice, danseres en radio-dj zal Ingrid Jansen een waardevolle toevoeging zijn aan de vertrouwde ochtendroutine van de 100% NL luisteraars. Vanaf nu zullen Giorgio Hokstam en Ingrid Jansen iedere werkdag van 06.00 tot 10.00 uur te beluisteren zijn als dynamisch duo.

Ingrid Jansen deelt haar enthousiasme over haar nieuwe rol bij 100% NL: “In de afgelopen weken heb ik in het diepste geheim intensief getraind om vanaf maandag 20 november volledig in mijn nieuwe (vroege) routine te zitten! Samen met Giorgio ga ik de luisteraars van 100% NL iedere werkdag een positieve start van de dag bezorgen. En natuurlijk ben ik er ook om vrouwelijk tegengewicht te gaan geven. Ik heb er onwijs veel zin in.”

Sinds februari 2023 heeft Giorgio Hokstam de leiding over Goedemorgen 100% NL. De toevoeging van Ingrid Jansen als sidekick van de ochtendshow werd met veel enthousiasme ontvangen door de luisteraars vanmorgen.

Bron: 100% NL/BM

Bericht delen