dinsdag 16 januari 2018

Igmar Felicia naar Qmusic

Igmar Felicia heeft SLAM! verlaten en gaat aan de slag bij Qmusic. Dat heeft hij gemeld op Instagram.

De 27-jarige Felicia won in 2014 al de Marconi Award voor aanstormend talent. Nu schrijft hij het volgende:

‘Lieve mensen, Na de afgelopen maand bestookt te zijn met vragen, mag ik er eindelijk iets over zeggen. Ik ga iets nieuws doen! En ja, dat betekent dat ik inderdaad wegga bij SLAM! Ik stap over naar Qmusic om daar in de toekomst iets ontzettend moois te mogen gaan maken. Een jaar geleden werd ik voor het eerst benaderd door deze zender om daar radio te komen maken, destijds wilde ik dat niet doen omdat ik het idee had dat ik nog niet klaar was bij SLAM! 

Wat ben ik dankbaar voor de ongelooflijk mooie tijd die ik bij SLAM! heb gehad zeg. In 2013 mocht ik voor het eerst te horen zijn op de landelijke radio en na een halfjaar kreeg ik het vertrouwen om een eigen programma te mogen maken met Joep & Rens. Wat hebben we daar een hoop mooie dingen mogen doen. Een eigen kerstplaat met Kraantje Pappie, filmen op de set van een pornofilm, carnavalsuitzendingen, met W&W mee op tour door Europa en vooral elke dag radio maken voor jou als luisteraar.

Ik wil je dan ook bedanken voor al die mooie uren radio die we met elkaar gemaakt hebben. Maar soms is het tijd voor iets nieuws. Een nieuwe uitdaging, nieuwe kansen en een hele nieuwe weg. Binnenkort ga ik aan de slag bij Qmusic en uiteraard hoor je daar snel meer over. Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe stap en kan niet wachten om weer ouderwets te mogen knallen.’

Bron: BM

Bericht delen