Igmar Felicia gaat aan de slag bij FunX
vrijdag 13 januari 2023

Igmar Felicia gaat aan de slag bij FunX

Igmar Felicia gaat voor FunX werken. De 32-jarige radio-dj zal op zondagen tussen 16.00 en 19.00 uur te horen zijn, heeft de radiozender bekendgemaakt.

“Ik heb de afgelopen maanden de tijd genomen om na te denken over hoe ik radio zou willen maken en wat ik belangrijk vind in mijn radioshow”, vertelt Felicia. “FunX gaf me de tijd en ruimte om iets te creëren wat bij mij als radiomaker past.”

In Felicia’s show bepaalt de luisteraar volgens de radio-dj “echt alles”. “De muziek, welke gasten aanschuiven, waar we over praten, welke prijzen we weggeven, de items die we doen. Dus heb je iets nodig, wil je een duet zingen met een artiest of verveel je je, ik ga het regelen”, belooft Felicia.

De radio-dj kreeg door de voorbereidingen voor zijn nieuwe show weer energie om radio te maken. “Ik kijk er heel erg naar uit om samen met mijn gasten en het FunX-publiek een show te maken.”

Eerder was Felicia al te horen bij SLAM!, Qmusic en Radio 538. De radio-dj vertrok in april vorig jaar bij Radio 538, omdat zijn contract niet werd verlengd. “Dat is balen. En tegelijkertijd ook niet het einde van de wereld”, schreef hij toen op Instagram.

Bron: Nu.nl/BM
Foto: NPO FunX

Bericht delen