House Top 1000 bij Wild FM
vrijdag 2 april 2021

House Top 1000 bij Wild FM

Elk jaar tijdens het lange Paasweekend wordt de House Top 1000 uitgezonden. Dit jaar is het thema ‘Open your mind’. Op Goede Vrijdag 2 april om 10.00 uur wordt de lijst afgetrapt met nummer 1000. Daarna volgt er een marathonuitzending tot en met Tweede Paasdag. Op maandag 5 april om 21.00 uur is de aanvoerder van de lijst te horen.

“De house lijst is een uniek eerbetoon aan de muziekstroming die niet alleen de grootste muzikale revolutie teweeg heeft gebracht sinds de rock ‘n roll, maar voor velen een way of life is”, aldus Bas Emons, directeur van Wild FM. Ook tijdens deze editie zullen tal van bekende house DJ’s weer een paar uur de uitzending voor hun rekening nemen.

De stemlijst werd dit jaar voor het eerst geopend door een keur aan bekende house DJ’s. Zo kregen Mark van Dale, Michel de Hey, DJ Jurgen en Atlantic Ocean de eer om de eerste stemmen uit te brengen. En dat de luisteraars toe zijn aan een (radio)feestje lijkt evident. Dit jaar is het aantal stemmen bijna verviervoudigd ten opzichte van het afgelopen jaar.

Dit jaar vindt alweer de twaalfde editie plaats en die wordt door Wild FM en Deep.Radio live uitgezonden vanuit de Mspace building in Amstelveen in een speciaal opgezette radiostudio in het atrium met visual radio. Meeluisteren en meekijken kan via wildfm.nl en Deep.radio.

Bron: Wild FM/BM

Bericht delen