dinsdag 16 januari 2018

Hoebee nieuwe program director Sublime FM

Dennis Hoebee is per 1 oktober aangesteld als program director bij Sublime FM. Door verbreding van de muziek en het verstevigen van het imago van het merk in duurzaamheid en kwaliteit ziet Sublime FM voldoende kansen in de markt. Het landelijke commerciële radiostation, dat inmiddels bijna twee jaar bestaat, wil verder groeien met deze impuls.

“De nieuwe program director heeft een prima achtergrond die past bij de organisatie en de doelstellingen voor de komende jaren”, aldus Erik Hallers, directeur Sublime FM. Hoebee is medeoprichter van Slam!FM, waar hij ook music director en dj was. Verder werkte hij onder meer als creative director bij KX Media, als music director bij Arrow Classic Rock en Musiqlub en als dj, producer, station voice en audiovormgever bij 3FM. De laatste drie jaar is hij vooral actief geweest als dj bij Radio Veronica. Naast zijn nieuwe baan als program director bij Sublime FM zal Hoebee zijn programma op Veronica blijven presenteren.

Hoebee vervangt Ron Sterrenburg die het station naar de volgende fase heeft gebracht, maar het ook tijd vindt om de functie nu over te dragen.

Bron: Sublime FM/Broadcast Magazine

Bericht delen