Herman Hofman moet na 10 jaar vertrekken bij NPO 3FM
maandag 30 mei 2022

Herman Hofman moet na 10 jaar vertrekken bij NPO 3FM

Dj Herman Hofman (35) moet binnenkort weg bij NPO 3FM. Dat maakte hij maandag bekend in zijn middagprogramma van AVROTROS. Herman was bijna tien jaar lang op de zender te horen. Hij heeft naar eigen zeggen geen reden te horen gekregen voor zijn gedwongen vertrek.

“Het zijn zenuwslopende maanden hier bij 3FM door de reorganisatie”, aldus Herman. “Ik kan het nog steeds niet geloven. Ik verlies niet alleen mijn programma, maar ik moet ook weg bij 3FM. Ik ben niet ingedeeld in de nieuwe programmering.” De dj zegt dit heel moeilijk te vinden om te accepteren. “Het voelt alsof ik gedumpt word door een vriendin waar ik tien jaar lang alles voor heb gegeven. En dat er geen reden wordt gegeven, maakt het moeilijker.”

Het is niet duidelijk wanneer Herman exact moet stoppen, hij vermoedt na de zomer. “Ik ga de laatste maanden dat ik nog aan de bak ga alles eruit halen”, beloofde hij zijn luisteraars. “Elke seconde radio die ik nog heb ga ik opzuigen.” De dj besloot zelf het nieuws nu al te delen: “Ik kan niet doen alsof. Het zou niet werken als ik hier de hele tijd mee rond moest lopen.”

Bron: RTL Nieuws/BM

Bericht delen