dinsdag 16 januari 2018

Hazes leidt Nationale Top 100 van Sterren NL

André Hazes prijkt opnieuw bovenaan in de Nationale Top 100, ditmaal met het nummer Bloed, Zweet en Tranen. Deze lijst, die de deuren naar de schatkamer van de Nederlandse muziek van Nederlandse bodem opent, wordt aanstaande zondag in zijn geheel door NPO Sterren NL Radio uitgezonden tussen 11.00 en 18.00 uur.

NPO Sterren NL brengt de zevende editie van deze lijst die gezien kan worden als ‘s lands muzikaal geweten en ons culturele erfgoed. Alleen de grootste klassiekers, de onterecht vergeten nummers en mooiste pareltjes uit de Nederlandse muziekgeschiedenis komen voorbij. Het publiek wordt verrast met de verhalen achter de nummers en de artiesten. 

Het programma wordt live uitgezonden vanaf het terras bij AVROTROS tijdens de Open Studio Dagen en is gratis toegankelijk voor het publiek. De Nationale Top 100 wordt gepresenteerd door respectievelijk Jan Paparazzi, Fred Siebelink en Daniel Dekker.

De lijst is mede samengesteld door de luisteraars die hun favoriete nummer kunnen inzenden in het wekelijkse gelijknamige radioprogramma van dj Fred Siebelink op het radiostation. De gehele lijst is ook te vinden op de Spotify- en YouTube-kanalen van Sterren NL.

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen