dinsdag 16 januari 2018

Hardwell en Armin nemen playlist SLAM!FM over

SLAM!FM bestaat zaterdag tien jaar. De verjaardag wordt gevierd met Armin van Buuren, Hardwell, Sunnery James & Ryan Marciano, Sharon Doorson en FeestdjRuud. Zij nemen deze week de playlist van SLAM!FM over. Zaterdag wordt het jubileum afgesloten met de Grandslam Top 100, gekozen door de luisteraars van SLAM!FM.

Na de radiofrequentieveiling van 2003 kwam de zender als ID&T Radio in de ether. In 2005 werd de zender door ID&T verkocht en omgedoopt tot SLAM!FM. Het station is vooruitstrevend als het gaat om nieuwe muziek en dj-talent en bereikt elke week ruim een miljoen jongeren.

Sterren als Oliver Heldens, W&W, Firebeatz en Blasterjaxx hebben hun eigen radioshow op SLAM!FM. Martin Garrix werd in 2012 bekroond met de SLAM!FM DJ Of The Year Award. En Armin van Buuren begon zijn radioprogramma A State Of Trance bij het station. Behalve Armin van Buuren presenteerden ook Hardwell, DJ Jean en Ferry Corsten radioshow op de zender. SLAM!FM is ook een kweekvijver voor radio dj-talent. Igmar Felica, onlangs bekroond met de Marconi Aanstormend Talent Award, presenteert er Bij Igmar.

Bron: SLAM!FM/Broadcast Magazine

Bericht delen