Guus Meeuwis en Acda en de Munnik brengen eerste stem uit voor Sky Radio Christmas Top 50
woensdag 6 december 2023

Guus Meeuwis en Acda en de Munnik brengen eerste stem uit voor Sky Radio Christmas Top 50

De eerste stem voor de Sky Radio Christmas Top 50 werd vanmorgen uitgebracht door Guus Meeuwis en Acda en de Munnik, die unaniem kozen voor het nummer Fairytale of New York van The Pogues.

Samen met de Sky Radio Kerstman stonden de drie heren, die net een eigen kerstnummer hebben uitgebracht, vanmorgen vroeg in de kerststudio van de non-stop radiozender. Met hun stem is de stemperiode van de Sky Radio Christmas Top 50 officieel geopend.

Luisteraars kunnen tot en met 12 december online hun stem uitbrengen en stellen zo dé kerst-hitlijst van het jaar samen. De Sky Radio Christmas Top 50 is op 15 december voor het eerst te horen van 14.00 uur tot 18.00 uur op Sky Radio The Christmas Station.

Guus Meeuwis en Acda en de Munnik brachten dit jaar samen de kerstsingle Hoe dan ook uit en hopen natuurlijk dat het nummer gelijk hoog binnenkomt in de Christmas Top 50. Als hun persoonlijke favoriet noemen ze unaniem Fairytale of New York van The Pogues, de band wiens leadzanger Shane MacGowan vorige week overleed. Het nummer haalde tot dusver nog nooit de Christmas Top 50... Misschien nu dan toch?

De Sky Radio Christmas Top 50 wordt herhaald op vrijdag 22 december vanaf 12.00 uur, op maandag 25 december vanaf 12.00 uur en op dinsdag 26 december vanaf 17.00 uur. En voor wie nog op zoek is naar de beste televisiezender tijdens de feestdagen is er ook goed nieuws: de Sky Radio Christmas Top 50 wordt dit jaar tevens op eerste en tweede kerstdag uitgezonden op Net5.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen