dinsdag 16 januari 2018

Grote televisiedebatten live te volgen op NPO Radio 1

De twee grote televisiedebatten bij de publieke omroep zijn rechtstreeks te volgen op NPO Radio 1. De publieke nieuwszender zendt het EenVandaag-debat tussen Mark Rutte en Geert Wilders live uit. Ook missen luisteraars niets van het slotdebat op de vooravond van de verkiezingen.

Op maandag 13 maart kruisen Rutte (VVD) en Wilders (PVV) elkaar een half uur lang de politieke degens in het debat van EenVandaag (AVROTROS). De presentatie is in handen van Pieter Jan Hagens. NPO Radio 1 zendt het debat live uit tussen 18.15 en 19.00 uur.

Op dinsdag 14 maart horen luisteraars hoe veertien lijsttrekkers onder toeziend oog van Rob Trip nog één keer met elkaar in debat gaan. Dit NOS-slotdebat is live te volgen op NPO Radio 1 tussen 20.30 en 22.00 uur, inclusief een nabeschouwing in de radiostudio onder leiding van presentator Renze Klamer (EO).

Op woensdagavond 15 maart staan de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen de hele dag centraal op NPO Radio 1. Van 20.00 uur tot 02.00 uur in de nacht presenteren Tijs van den Brink en Lara Rense Nederland kiest, een programma van de gezamenlijke omroepen. Zij krijgen gezelschap van politieke commentatoren, onder wie Joost Vullings, Peter Kee en Kees Boonman.

Gedurende de nacht blijft de luisteraar op de hoogte van de laatste nieuwtjes over de verkiezingsuitslag in het BNN-VARA-programma De verkiezingsnacht van NPO Radio 1 (02.00 – 06.00) met presentator Jurjen van den Bergh en politieke analisten Sywert van Lienden en Sharon Gesthuizen.

Bron: NPO/BM

Bericht delen