dinsdag 16 januari 2018

Groot Nieuws Radio wijzigt programmering

Groot Nieuws Radio start op dinsdag 1 april met een vernieuwde programmering, waarin meer aandacht is voor de actualiteit. Naast De Nieuwe Morgen en De Dag Van Vandaag komt het radiostation elke werkdag tussen 18.00 en 19.00 uur met het programma Avondeditie.

In dit programma heeft presentator Ronald Koops een verdiepend gesprek met een christen in het nieuws.

Uit een onderzoek onder de luisteraars van Groot Nieuws Radio blijkt dat mensen afstemmen op 1008 AM om hun favoriete muziek te horen en om op de hoogte blijven van het nieuws en in het bijzonder  christelijk nieuws. Daar speelt het radiostation op in. Op zaterdagmorgen tussen 10.00 en 11.00 uur komt het radiomagazine Kerkplein met nieuws op het grensvlak van kerk en samenleving.

Dankzij het luisteraarsonderzoek is Groot Nieuws Radio beter in staat om aan te sluiten bij de muzieksmaak van de luisteraars. Dat zal in de vernieuwde programmering hoorbaar zijn. Het geluid zal meer herkenning oproepen, doordat de muziekgenres afgestemd zijn op de luisteraars.

In de avonduren komt Groot Nieuws Radio tussen 20.00 en 22.00 uur met een nieuw muziekprogramma: Friends. Dit programma wordt wisselend gepresenteerd door diverse presentatoren van het radiostation.

Bron: GNR

Bericht delen