dinsdag 16 januari 2018

Groot Nieuws Radio naar nieuwe locatie

Groot Nieuws Radio verhuist dit voorjaar naar een nieuwe locatie. Vanaf mei worden de radio-uitzendingen gemaakt vanuit het gebouw De Troubadour in Veenendaal.

Op deze locatie zijn mogelijkheden om bands, artiesten en publiek te kunnen ontvangen. Ook is er een grote zaal waar concerten voor luisteraars georganiseerd kunnen worden.

Groot Nieuws Radio zendt nu bijna tien jaar uit vanuit de studio aan de Einsteinstraat in Veenendaal. In De Troubadour wordt een nieuwe ruimere hoofdstudio en twee productieruimtes gebouwd. Het gebouw wordt gedeeld met muziek-, dans- en theaterschool Elevate, waar bekende muzikanten als Bert Bos (Trinity) en Peter Dijkstra (Sela) lesgeven. Zo kan er gezamenlijk gebruik gemaakt worden van een bestaande studioruimte, inclusief bandruimte.

Directeur Wilfred Hardeman is enthousiast over de verhuisplannen: “Deze nieuwe locatie biedt veel extra kansen. Zo hebben we de mogelijkheid om bij speciale uitzendingen de deuren van de studio open te zetten voor luisteraars. Ook kunnen we concerten voor onze vrienden organiseren. Luisteraars thuis kunnen dan via de radio meegenieten.”

Het afgelopen jaar heeft Groot Nieuws Radio een groei doorgemaakt met extra reclame-inkomsten, giften van de betrokken achterban en een actieve businessclub. De verhuizing wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van businessclubleden. Ook eerder gemaakte reserveringen worden voor dit doel gebruikt.

Bron: Groot Nieuws Radio/BM
 

Bericht delen