dinsdag 16 januari 2018

Grand Café Kranenbarg op NPO Radio 2

Het nieuwe NCRV-radioprogramma op de zaterdagochtend gaat Grand Café Kranenbarg heten. Vanaf 6 september presenteert Bert Kranenbarg iedere zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur een gevarieerde show op NPO Radio 2.

Grand Café Kranenbarg wordt de ‘weekendbijlage van NPO Radio 2. Een urgent, betrokken en nieuwsgierig programma dat op een vrolijke en persoonlijke manier de week die achter ons ligt beschouwt’, zo meldt de NCRV. Elke zaterdag schuift een bekende gast aan die laat horen welke muziek hij of zij goed vindt.

Kranenbarg kijkt uit naar zijn nieuwe programma waarin hij veel van zichzelf kwijt kan. “Na meer dan 20 jaar een dagelijks programma presenteren, is het vast wennen om me te focussen op één uitzending per week. Maar ik heb heel veel zin in die nieuwe dynamiek. Ik kies onderwerpen die mij opgevallen zijn of geraakt hebben in de week die geweest is. En ik nodig gasten uit waar ik zelf erg nieuwsgierig naar ben. Wat is er mooier dan met hen samen over muziek te praten?”

Bert Kranenbarg presenteerde sinds 2001 Knooppunt Kranenbarg op NPO Radio 2 en was al regelmatig te horen op de zaterdagmorgen in NCRV Cappuccino, op het tijdstip waarop nu Grand Café Kranenbarg komt.

Bron: NCRV

Bericht delen