Giorgio Hokstam presenteert ochtendshow op 100% NL
donderdag 16 maart 2023

Giorgio Hokstam presenteert ochtendshow op 100% NL

Giorgio Hokstam is de nieuwe radio-dj van de ochtendshow Goedemorgen 100% NL. Vanaf maandag 27 maart is hij elke ochtend tussen 06.00 en 10.00 uur te horen op het radiostation met de beste muziek van Nederland.

Giorgio Hokstam neemt het stokje over van Koen Hansen, die elke werkdag tussen 10.00 en 13.00 uur op 100% NL te horen zal zijn. Giorgio is geen onbekende voor de luisteraars van 100% NL. Hij was de afgelopen maanden elk weekend te horen op 100% NL en valt op dit moment al in voor de ochtendshow.

Hij is erg blij met zijn vaste plek in de ochtend: “De ochtendshow is voor radio dj’s eigenlijk het hoogst haalbare, een ‘Holy Grail’ zou je het bijna noemen. Ik ben dan ook meer dan vereerd om op zo’n belangrijk moment van de dag, onderdeel te kunnen zijn in het leven van onze luisteraars.”

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp: “Het is te gek dat Giorgio de ochtendshow gaat maken. Giorgio’s liefde voor Nederlandse muziek is de perfecte match voor 100% NL. Ook ben ik er erg blij dat Koen voortaan elke werkdag van 10.00 uur tot 13.00 uur te horen is. 2,5 jaar vroeg opstaan is zwaar. Fijn dat de luisteraars Koen alsnog elke dag horen, maar dan iets later op de ochtend. Thomas van Empelen verhuist naar het weekend op 100% NL. Op werkdagen gaat hij aan de slag voor het radiostation SLAM!”

Bron: RadioCorp/BM

Bericht delen