Giel Beelen zoekt Helden van Nederland
dinsdag 7 mei 2019

Giel Beelen zoekt Helden van Nederland

Een collega die je met de auto komt ophalen voor een werkdag als je een been hebt gebroken, je buurman die de stoep sneeuwvrij maakt zodat de 80-jarige buurvrouw niet uitglijdt of een goede vriend die jouw televisie repareert zodat je die ene belangrijke voetbalwedstrijd niet hoeft te missen.

Helden bestaan niet alleen in films, ze zijn er in allerlei vormen. Ter gelegenheid van de Veronica Meimaand Filmmaand gaat Veronica-dj Giel Beelen op zoek naar dé Helden van Nederland. Hij roept luisteraars op om hun held op te geven en zijn of haar heldenverhaal met hem te delen, zodat hij deze helden in de schijnwerpers kan zetten.

Van 13 tot en met 24 mei kiest Giel iedere werkdag tussen 6.00 en 9.00 uur in de Veronica Ochtendshow een Held van Nederland. Zijn of haar heldenverhaal wordt uitgelicht in de uitzending en beloond met een driedaags Disneyland Paris arrangement voor vier personen tijdens het Marvel Superhelden Seizoen. Luisteraars kunnen hun held opgeven via de Veronica website of de gratis Veronica-app.

Giel Beelen: “Helden zijn op dit moment razend populair, mede dankzij de Marvel films zoals Avengers: Endgame die momenteel records verbreekt. Ook in het dagelijks leven zijn er veel onzichtbare helden. Naar deze verhalen gaan wij op zoek. Juist die mensen die het heel normaal vinden om iets te doen voor anderen verdienen het om een keer in het zonnetje gezet te worden.”

De Veronica Ochtendshow met Giel Beelen is iedere maandag tot en met vrijdag van 6.00 tot 9.00 uur te horen bij Radio Veronica.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen