Giel Beelen opnieuw afwezig bij ochtendshow op NPO Radio 2
woensdag 28 oktober 2020

Giel Beelen opnieuw afwezig bij ochtendshow op NPO Radio 2

Sinds maandag 5 oktober heeft NPO Radio 2 een nieuwe vroege ochtendshow met Giel Beelen (BNNVARA), elke werkdag tussen 04.00 en 06.00 uur.

Beelen is overgestapt van Radio Veronica naar BNNVARA en heeft behoorlijk wat salaris moeten inleveren. Waar hij tot voor kort bij Veronica 250.000 euro per jaar verdiende, zit hij nu bij NPO Radio 2 rond de 70.000 euro.

Afgelopen vrijdag miste hij de eerste anderhalf uur van zijn show, omdat hij zich had verslapen. Vandaag, woensdag 28 oktober, is hij helemaal niet komen opdagen. Het nachtduo Rick van Velthuysen en Erik-Jan Rosendahl, normaal te horen van 02.00 tot 04.00 uur, moest wederom het Giel-slot overnemen.

Zij probeerden Giel Beelen telefonisch te bereiken, maar dat lukte niet. Waarschijnlijk heeft de dj zich opnieuw verslapen. “Ik ga er gemakshalve van uit dat de telefoon van Giel wederom is uitgevallen, wat een heel vervelende kwestie is”, aldus Van Velthuysen. “Maar toch maak je je ergens dan wel weer zorgen. Je denkt bij jezelf: het zal toch niet zo zijn dat je nu grappen zit te maken, terwijl er allemaal dingen aan de hand zijn die we liever niet willen.”

De uitzending van 28 oktober met Rick van Velthuysen en Erik-Jan Rosendahl is hier te beluisteren.

“Giel zijn telefoon liet hem vorige week al in de steek, en heeft het vannacht helemaal begeven”, meldt een woordvoerder van BNNVARA. “Hierdoor heeft hij tot zijn spijt zijn show niet kunnen presenteren, wat we erg vervelend vinden voor zijn luisteraars. Natuurlijk spreekt BNNVARA hierover vandaag met Giel, maar over de inhoud hiervan doen we verder geen mededelingen.”

Giel Beelen heeft inmiddels zijn excuses aangeboden in een filmpje op Twitter.

Bron: BM

Bericht delen