dinsdag 16 januari 2018

Giel Beelen lanceert live platform On Stage

Giel Beelen pakt vrijdagavond in On Stage het stokje op waar hij het in zijn laatste ochtendshow liet liggen: met Douwe Bob in Het Paard van Troje in Den Haag. Dat is wat hij voortaan elke vrijdag, zaterdag en zondag doet: het land in om in concertzalen en op festivals grote artiesten en nieuw talent uit binnen- en buitenland live vast te leggen.

 

On Stage is niet alleen een radioshow maar een multimediaal platform met de beste interviews en optredens. “Ik heb er onwijs veel zin in!”, aldus Beelen. “We gaan met On Stage live sessies opnemen met artiesten uit binnen- en buitenland. Of Coldplay nou op dinsdagmiddag beschikbaar is voor een interview en een liedje live voordat ze in de Arena optreden, of dat we op zaterdagavond een uitzending maken vanuit 013 in Tilburg omdat dé nieuwste popsensatie daar een concert geeft; wij zijn erbij en zorgen ervoor dat de opnamen via al onze kanalen op de mooiste manier worden uitgeserveerd. Wel gek om nooit meer vanuit de studio uit te zenden maar echt op de plekken waar het gebeurt.”

Voor de eerste drie shows zijn de namen al bevestigd. Op zondag 8 januari is On Stage in de Mezz in Breda met Saybia, Call It Off en Drummakid. Zaterdag 7 januari zijn André Hazes Jr., Yung Internet en The Kik vanuit AFAS Live in Amsterdam te horen. En aanstaande vrijdag begint vanuit Het Paard van Troje in Den Haag met JeBroer, Paul Sinha en Douwe Bob. Giel gaat niet alleen zelf naar de plekken waar het gebeurt, maar laat liefhebbers ook langskomen om op locatie mee te genieten van zijn grote liefde: livemuziek.

On Stage is elke vrijdag, zaterdag en zondag van 19.00 tot 22.00 uur te beluisteren bij de VARA op NPO3FM en van 21.00 tot 22.00 uur te zien op 101TV. On Stage is bovendien te volgen op:

Bron: BNN-VARA/Broadcast Magazine

Bericht delen