Giel Beelen gaat podcast maken voor NPO Radio 4
zondag 11 oktober 2020

Giel Beelen gaat podcast maken voor NPO Radio 4

Giel Beelen is sinds afgelopen week werkzaam bij BNNVARA. Op NPO Radio 2 maakt hij een nachtprogramma van 4.00 tot 6.00 uur. Hij hoopt er vooral zijn plezier weer terug te vinden, want bij Radio Veronica was hij dat een beetje verloren.

“Ik zat sowieso niet lekker in m’n vel”, zei Beelen zondag op De Perstribune van MAX. Terwijl hij radio toch omschrijft als zijn verkering. Bij Veronica kende hij allerlei akkefietjes. Zo praatte hij door een optreden van volkszanger René Karst heen en liet hij een stripper los bij een optreden van Tim Knol. “Waarom vond ik radio niet meer het allerbelangrijkste? Ik ging me opeens wel wat aantrekken van kritiek.”

Terug bij de NPO
Nu heeft Giel Beelen een nachtprogramma op NPO Radio 2. Daar was hij best nog wel zenuwachtig voor. “Ik liep echt te eikelen met m’n ritme en had gedoe met m’n auto”. Maar inmiddels zit hij aardig in z’n ritme. Daarnaast maakt hij bekend dat hij niet alleen bij NPO Radio 2 te horen zal zijn. “We zijn aan het kijken of ik voor BNNVARA voor NPO Radio 4 weer iets kan doen. Ik geloof dat het een podcast gaat worden.”

Bron: NPO Radio 1/BM

Bericht delen