Giel Beelen breekt in bij 100% NL
maandag 5 maart 2018

Giel Beelen breekt in bij 100% NL

Na zijn beroemde inbraak bij NPO 3FM heeft Giel Beelen van Radio Veronica zich nu weer een weg weten te banen in de show van een concurrent. Maandag was de ochtendshow van Lars Boele bij 100% NL de klos.

Beelen was maandag voor de honderdste keer te horen op de zender van Talpa Radio en dat wilde hij op geheel eigen wijze vieren. “Door iets in het honderd te laten lopen in een ándere ochtendshow, namelijk die van 100% NL. Een beetje als wat ik ook gedaan heb bij 3FM.”

Maar dan nu een beetje anders. “Hoe dan? Simpel. Door een mailtje te sturen naar Lars Boele net alsof we Sofie en Robin waren. Zij zou op het ijs zijn gered door Robin en het verzoek was dan om hem te bellen.”

Dat gebeurde inderdaad. Vervolgens hield Sofie, in werkelijkheid Beelens sidekick Frederique Dittrich, een minutenlang verhaal. Pas toen Sofie Robin ging bellen, was de stem van Beelen te horen.

Beelen: “Wat leuk zeg! Dit is Giel Beelen hier van de Radio Veronica-ochtendshow. Wij hebben de honderdste uitzending vandaag, dus ik dacht: leuk Lars, leuk om het bij jou een beetje in het honderd te laten lopen. Als je nu je radio aanzet kun je nog net het staartje meepakken van de leukste ochtendshow van Nederland.”

Bron: Mediacourant/BM

Bericht delen