Gerhard van den Top luidt lustrumjaar ALLsportsradio in
donderdag 1 februari 2024

Gerhard van den Top luidt lustrumjaar ALLsportsradio in

Woensdagmiddag is in De Radiofabriek op het Media Park in Hilversum het tienjarig bestaan van ALLsportsradio gevierd. Burgemeester van Hilversum Gerhard van den Top startte, met een druk op de bekende rode knop, de nieuwe audiovormgeving van dit lustrumjaar in.

De gehele middag werd in een vijf uur durende XXL-uitzending van ALLsportsradio LIVE! al teruggeblikt op tien jaar ALLsportsradio, met bekende studiogasten, anekdotes en spraakmakende interviews van de afgelopen tien jaar. Presentatoren Robert Denneman, Daan Prins en Ron Lemmens werden hierbij bijgestaan door verschillende co-hosts, waaronder Rick Winkelman, Frits Barend, Tom Coronel en Jacques Nieuwlaat.

Deze XXL-uitzending werd afgesloten met een speciale aflevering van Bloed, Zweet en Tranen, waarin oud-scheidsrechter Mario van der Ende tennisicoon en directeur van het ABN AMRO Open tennistoernooi, Richard Krajicek ontving.

Na afloop van deze uitzending werd bekend gemaakt dat ALLsportsradio dagelijkse live-uitzendingen zal gaan verzorgen tijdens het ABN AMRO Open tennistoernooi van 10 tot en met 18 februari 2024 in Rotterdam Ahoy.

Lustrumjaar
Woensdagmiddag was het precies tien jaar geleden dat een groep bekende sporters op de rode knop drukte om ALLsportsradio officieel te lanceren. Ook dat gebeurde destijds vanaf het Media Park in Hilversum.

Na tien jaar was de rode knop terug en mocht burgemeester Gerhard van den Top, samen met de initiatiefnemers van ALLsportsradio Jaco Bal en Lars Schotanus, het lustrumjaar officieel inluiden met speciale audiovormgeving van de sportzender.

Gerhard van den Top: “Het is geweldig om te zien hoe dit radiostation zich de afgelopen tien jaar heeft ontwikkeld en hoe het een belangrijke rol speelt in het verspreiden van verhalen achter de sport. Ik feliciteer ALLsportsradio van harte met deze mijlpaal. Tien jaar geleden begonnen ze met een visie om de sport op een nieuwe manier naar de luisteraars te brengen, en dat is precies wat ze hebben bereikt. Hun toewijding aan innovatie en ondernemerschap in nieuwe media is bewonderenswaardig en past perfect bij de toekomst van onze Mediastad.”

Bron: ALLsportsradio/BM

Bericht delen