Gerard Ekdom vertrekt al bij Radio 10
dinsdag 28 mei 2024

Gerard Ekdom vertrekt al bij Radio 10

Gerard Ekdom is deze week voor het laatst te horen op Radio 10. Vrijdag maakt hij zijn laatste ochtendshow tussen 06.00 en 10.00 uur. Gerard stapt over naar Radio Veronica, maar het duurt nog even voordat hij daar te horen is.

In januari werd de overstap al bekend gemaakt, maar toen werd nog gemeld dat Gerard Ekdom tot eind juli te horen zou zijn bij Radio 10. Wanneer hij met zijn ochtendprogramma op Radio Veronica start is nog niet duidelijk, maar vermoedelijk is dat na de zomer. ‘Eerst bijkomen, uitslapen, genieten van de zomer, nieuwe ochtendshow gaan bedenken, brainstormen en dán: op naar Radio Veronica’, schrijft hij op Instagram.

Gerard zei eerder over zijn overstap naar Radio Veronica: “Een programma maken op Radio Veronica was mijn droom toen ik 12 jaar oud was. En nu 34 jaar later gaat dat eindelijk gebeuren. Het is de spannendste en meest risicovolle stap die ik ooit heb gemaakt en man, daar heb ik zin in! Dat ik dit ook nog samen met een club goede radiovrienden ga verwezenlijken vind ik echt te gek. Radio Veronica is op dit moment een beetje de underdog, maar ik weet zeker dat we er samen met de luisteraar weer een ouderwets stoer merk van kunnen maken. Ik kijk uit naar dit nieuwe, retespannende avontuur.”

Bron: Radiofreak/BM

Bericht delen