Gerard Ekdom lanceert eigen kerstkaarten
vrijdag 6 december 2019

Gerard Ekdom lanceert eigen kerstkaarten

Gerard Ekdom belandt dit jaar op de deurmat van diverse Nederlanders. De Radio 10-dj en groot kerstliefhebber heeft zijn eigen kerstkaarten gemaakt om iedereen fijne feestdagen toe te wensen.

Verschillende kerstoutfits en winterse landschappen komen voorbij op de vijf kerstkiekjes die met een knipoog zijn gemaakt. Ook nieuwslezeres Evelien de Bruijn en haar puppy vervullen een glansrol op de kaarten die exclusief te verkrijgen zijn bij Radio 10. Luisteraars kunnen zich vanaf vandaag via de website van de radiozender aanmelden om kans te maken op Ekdoms kerst(kaarten)pakket.

Gerard Ekdom: “We zitten nu bij Radio 10 middenin de Top 4000, waarin je alle hits van de afgelopen vijftig jaar hoort. En iedereen die mij kent weet dat ik ook gek ben op de kerstperiode en alles wat daar bij hoort. Het is zo’n heerlijke tijd waarbij je lekker kunt uitpakken en zo kwamen we ook op het idee voor de kerstkaarten. Het was al een groot (kerst)feest om ze te maken. Ik ruik de dennennaalden al, dus laat die kerst maar komen.”

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen