dinsdag 16 januari 2018

Genomineerden 100% NL Awards 2013 bekend

100%NL-dj Robert Feller heeft woensdag de nominaties voor de 100% NL Awards 2013 bekendgemaakt. Tot en met vrijdag 3 januari kan er op de genomineerden worden gestemd via de website van 100% NL.

In de tweede week van januari wordt duidelijk welke drie finalisten per categorie met elkaar de strijd aan gaan om de felbegeerde 100% NL Awards.

Grote kanshebbers dit jaar zijn Ilse DeLange, Nick & Simon en Marco Borsato. Zij zijn voor drie categorieën genomineerd. Tijdens de vijfde editie van de 100% NL Awards zullen de Nederlandse artiesten beloond worden voor hun bijdrage aan ‘de muziek van Nederland’ in het afgelopen jaar. Deze publieksprijs voor Nederlandse muziek wordt uitgereikt in vier categorieën: Artiest van het Jaar, Album van het Jaar, Hit van het Jaar en Nieuwkomer van het Jaar.

De 100% NL Oeuvre Award is dit jaar al uitgereikt: de heren van BLØF hebben in juni deze award mogen ontvangen voor hun gehele muzikale oeuvre van de afgelopen twintig jaar. De 100% NL Awards 2013 worden op 5 februari aan de winnaars uitgereikt. De feestelijke uitreiking is live via radio en televisie te volgen.

Bron: 100%NL/Broadcast Magazine

Bericht delen