dinsdag 16 januari 2018

FunX sleept vastende luisteraars Ramadan door

Jongerenzender FunX besteedt vier weken lang aandacht aan de Ramadan. Vanaf donderdag 18 juni geven de FunX dj’s tips en tricks om de vastendagen goed door te komen en is te horen hoe luisteraars het vasten beleven.

Op FunX klinken elke dag tussen 16.00 en 19.00 de up beat tracks die vastende luisteraars op het werk, op school of in de gym door de zware afternoon-dip heen slepen.

FunX dj’s Morad en Shay geven luisteraars van 16.00 tot 19.00 uur nieuwe energie. Met de grootste FunX hits vergeten ze even het hongerbuikgevoel. Dj Fernando doet in het FunX ochtendprogramma Start verslag van het bezoek aan vastende luisteraars die na zonsondergang mogen eten. Voor dit bijzondere avondmaal duikt FunX dj Yahia de keuken in met het culinaire kookduo Nadia Zerouali en Merijn Tol, beide beïnvloed door de Arabische en mediterrane keuken.

FunX dj Jaimy eet één dag niks en doet on air verslag van wat een hele dag vasten met je lichaam doet. In zijn avondprogramma geniet hij met zijn solidaire luisteraars van de Iftar: de maaltijd waarmee dagelijks het vasten na zonsondergang wordt verbroken.

Bron: FunX

Bericht delen