Frits Sissing in Van A tot Z Succesvol
dinsdag 20 februari 2018

Frits Sissing in Van A tot Z Succesvol

Online zakenzender New Business Radio lanceert donderdag een nieuw programma over leiderschap. Het programma Van A tot Z Succesvol wordt gepresenteerd door ondernemer, spreker en auteur Hessel Jan Smink. Tijdens de eerste uitzending is presentator Frits Sissing te gast. 

Van A tot Z Succesvol wil leiders inspireren om nog beter te worden in het managen van zichzelf en hun team. Met inspirerende studiogasten, eyeopeners en veel voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. Er wordt ingegaan op wat succes nu eigenlijk is, wat betekent het voor je en hoe ga je er mee om? 

Smink: “Ik kijk uit naar mijn eerste programma op New Business Radio en uiteraard ook de vernieuwende manier om mensen via radio en podcast het inzicht te verschaffen dat zij zelf de basis vormen voor een succesvol leven. Daar wordt je écht gelukkig van!”

Smink begeleidde vijftien jaar lang raden van bestuur, managementteams, sportteams, topsporters en bondscoaches. De adviezen die hij deze leiders gaf tijdens ruim duizend coachingsgesprekken, zijn terug te vinden in zijn Zakboek voor succesvolle managers & coaches en vormen de leidraad voor het nieuwe radioprogramma.

Van A tot Z Succesvol is elke tweede donderdag van de maand tussen tien en elf uur te beluisteren op New Business Radio en is ook als podcast beschikbaar.

Bron: New Business Radio/BM

Bericht delen